• Tavelsjö Skoterklubb

Hej och välkomna till Tavelsjö Skoterklubbs nya hemsida!Här kommer ni kunna ta del av uppdateringar som rör Tavelsjö Skoterklubb (TSK).


Ni kommer få uppdateringar om leder, evenemang och andra roligheter som händer inom klubben. Längst upp på sidan finner ni menyn som tar er till olika sidor. Under fliken Klubbinformation finner ni allt viktigt så som information om Styrelsen, klubbens Ledkontakter, Tävlingsförare och Historik.


Gå in på fliken Medlemskap för att bli medlem i Tavelsjö Skoterklubb och bidra till tydligare och säkrare leder! Under fliken Utflyktsmål får ni tips och idéer på vart ni kan ta era maskiner för en riktigt trevlig dag, eller varför inte ta en hel helg? För att hålla lite extra koll på de större evenemangen som klubben erbjuder har det skapats en Kalender-flik där ni kommer ha möjlighet att ta del av datum och tider.


Slutligen har vi fliken Blogg. Här kommer alla som kan från klubben uppdatera er om alltmöjligt men fliken är främst till för att redovisa de större evenemangen.

37 visningar0 kommentarer