Historia

Det har hänt mycket sedan klubben startade 1980!

Det fanns en tid då vi kallade till krismöte eftersom inget intresse fanns för klubben. Idag är det dock annorlunda. Vi är en aktiv klubb som är under en kraftig nystart på alla möjliga plan, både för oss i klubben men även för alla er som följer oss på våra sociala medier och kör på våra leder!

Vi är, som alla andra klubbar, helt beroende av av betalande medlemmar! I klubben finns flertalet skotrar och sladdar som ständigt kräver underhåll. Detta för att vi ska kunna underhålla vårt gedigna och fina ledsystem som faktiskt är närmare 35 mil!

Vi kallar oss medlemmarnas skoterklubb, och det är precis vad vi är! Ju fler medlemmar, desto bättre leder. Därför är ni alla mer än välkomna att bli medlem i Tavelsjö Skoterklubb!

Vi har ledkontakter i Tavelsjö, Hissjö, Kroksjö, Flurkmark, Trehörningen, Västansjö, Varmvattnet och Rödå/Selet. De som sladdar våra leder gör ett enormt arbete för oss alla som kör på lederna, de är värda en stor rungande applåd! Utan dessa eldsjälar blir det inga leder för oss som älskar att köra skoter!

Vi ansvarar även för den fantastiska Torrbergsstugan. Där har vi servering på helgerna under säsongen så länge det är skoterföre. Detta är ett mycket populärt utflyktsmål som vi bara måste rekommendera!

Sist men inte minst! Tavelsjö Skoterklubb har fått sig en ny hemsida, skapad av Elin Stenlund och Sofia Nilsson. Då den gamla inte uppfyllde våra krav fick dessa eldsjälar skapa en ny, funktionell hemsida som kommer uppdateras med jämna mellanrum - så fort det händer små eller stora saker i klubben!

Häng med på resan och stöd oss genom att bli medlem!

Är du företagare och vill stödja vårt kommande arbete kan du kontakta oss! (Uppgifter finns under Ledkontakter, så kopplas du vidare till rätt person). Vi vill gärna samarbeta med dig också!

Vi står som sagt i starten på en trevlig resa tillsammans,

häng med och kör på våra leder!